All Products >> >>Ljubljana – Stožice, 10.12. 2022: Sveti Duh prebiva v nas – 4. srečanje

Product Details Price: 0.50 €

[two_third]
V letu Svetega pisma in v času posta smo povabljeni, da v nas globlje prodre življenje, ki nam ga podarja Bog. Ta nam v vsem svojem bogastvu prinaša obilne sadove in darove, ki v tem svetu ponavzočujejo bližino Božjega kraljestva in njegovega delovanja. Navzočnost le tega rešuje vse, kar je bilo v nas mrtvo in izgubljeno. Tako vidimo in spoznavamo, da se je čas v nas dopolnil in dozorel za nova obzorja našega delovanja – služenja in življenja. Bližina Božjega kraljestva se razodeva v posamezniku skozi njegove darove in sadove. Vse to je dar neizmerne Božje ljubezni, ki nas vabi, da obrnemo svoja srca k Njemu, ki je daroval svoje življenje. Zato je vabilo k spreobrnenju prva zahteva Jezusovega oznanjevanja. Spreobrnenje te napravi bolj človeškega, bolj božjega in bolj svobodnega. To je prvi korak, da mu postaneš vsaj malo podoben. Drugi korak, v katerem mu lahko postaneš še bolj podoben in eno z njim, pa je, da se prepustiš in veruješ njegovi besedi, njegovemu glasu, ki je evangelij. Skozi njega govori in lahko v tebi deluje ravno Jezus. Zato »veruj evangeliju« in vse bo v
redu. Marija najbolj verodostojno potrjuje resničnost teh besed in evangelist Luka tudi, ko pravi: »Blagor ji, ki je verovala, da se bo izpolnilo, kar ji je povedal Gospod!« (Lk 1,45)

V postnem času se bo naša Skupnost predstavila tudi na Dolenjskem in sicer v soboto, 24.3. 2007 ob 19h v župniji NM-SV. LENART. Veseli in hvaležni smo, da lahko vsebine evangelizacije in hagioterapije po načinu prof. Tomislava Ivančića približamo in predstavimo tudi v novomeški škofiji. Bog pa naj da temu svoj blagoslov.
Naj se postni čas v Vas dopolni in Vam približa Božje kraljestvo v vsem sijaju velikonočne ALELUJE!
Vaš urednik

[/two_third]»Čas se je dopolnil in Božje kraljestvo se je približalo. Spreobrnite se in verujte
evangeliju!« Mr 1,15
[addBookinfo]    

                        [/addBookinfo]
[addContact]Naročila:
031/448-409
[/addContact]