DUHOVNA POMOČ – HAGIOTERAPIJA

 Duhovno pomoč – HAGIOTERAPIJO nudi Skupnost v Centrih za HAGIOTERAPIJO. Prvi center je bil osnovan 1990 v Zagrebu kot  humanitarna organizacija. Vsak center duhovno pomaga:
  • osebam, ki trpijo zaradi strahu, potlačenosti, agresivnosti, krivice, samomorilskih misli, pesimizma, nesmisla, zgrešenosti življenja, nesprejemanja sebe in drugih, krize v zakonu in družini, izgube ljubljene osebe.
  • osebam z izkrivljenimi življenjsko – moralnimi držami kot so vzkipljivost, ljubosumnost, zloraba, odvisnost od ideologije, sekte, kriminal…
  • odvisnikom od droge, alkohola, iger na srečo, okultnih praks, ljudi…
  • osebam, ki iščejo smisel, Boga, upanje, razumevanje.
  • Duhovno pomoč nudimo vsakemu človeku, ne glede na starost, izobrazbo, svetovni nazor, strokovno in teološko usposobljeni laiki – verniki  v sodelovanju s psihiatri in socialnimi delavci. CDP- ji delujejo na Hrvaškem, v Avstriji, Belgiji, Švici, na Nizozemskem, v Italiji in Sloveniji.

»Svoboda je človekova usodna moč. Je sposobnost samodoločanja o lastni prihodnosti.«
dr. Tomislav Ivančić

Duhovna obnova

Duhovna obnova je namenjena vsem družbenim strukturam (poslovnežem, pedagoškim in zdravstvenim delavcem, družinam…) tako kristjanom kakor tudi nekristjanom in ateistom. Naša Skupnost MiR preko seminarjev pomaga, da udeleženci spoznavajo duhovno področje in njegove zakonitosti. Duhovno prenovljen človek je odprt za transcendenco in moralne vrednote ter jih želi živeti tudi, če ni član Cerkve.

 

Pri nas v Sloveniji se hagioterapija  izvaja kot duhovna pomoč
v Šentvidu pri Stični in v Šentjurju pri Celju.

Prijave: 031/ 463-500.