Priporočamo! Tomislav Ivančić: OČE

»To delo vsebuje različne in zelo izvirne krščanske meditacije, ki so pravo bogastvo in resnični balzam za človekovo duhovno dušo. Avtor po svojem genialnem znanju in duhovnih izkustvih, ki so navzoča v omenjenih meditacijah, vodi molivca do srečanja z živim Bogom, do novega človeka v sebi in še do mnogih drugih duhovnih izkustev in Božjih milosti. Te meditacije nam odkrivajo prof. Ivančića kot velikega molivca in iskalca Boga, kot izvrstnega učitelja, pristnega iniciatorja vere in molitve, ki zna voditi človeka k živemu Bogu in mu pomaga, da doživi njegovo odrešenjsko delovanje že tu na Zemlji.

Spominjam se, da mi je eden od naših duhovnikov pred leti pričeval, kako so mu ravno te meditacije pomagale, da se je znova dvignil iz svoje življenjske krize in nesmisla življenja ter zaživel novo življenje.

Kdor bo zares vstopil v te Ivančićeve meditacije, mu ne bo žal, saj so zelo osebne, a hkrati nam na živ način približajo Boga, njegovo svetost in njegovo odrešenjsko delovanje. Če boste ob njih živo doživeli kakršnokoli  svojo izpolnitev in vsaj malo Božje bližine ali delček delovanja Božjega kraljestva, bo to knjižno delo izpolnilo svoj namen.«

Mag. Miran Kelvišar, duhovni asistent skupnosti

Naročila: SKUPNOST MiR SLOVENIJA
e-mail: mir.slo@rkc.si ali info@mir-slo.si
ali
GSM: 031/448-409
Kategorije
EvangelizacijahagioterapijaNeuvrščeniPublikacije

Podobno