NOV HAGIO.SI: PRIČEVANJA IN VTISI Z DUHOVNIH VAJ “MINLJIV IN VEČEN” – TURNO 2014

 TI SI MOJA LJUBLJENA HČI

Ko sem v petek zvečer prišla na duhovne vaje, so v meni, v vsej moji biti, odmevale besede: »Če hočeš vneti, moraš sam goreti.« Tako sem spoznala, da me je sam Gospod poklical na te duhovne vaje, da me okrepi v moji veri. Povsem sem se odprla božji govorici po vseh vas voditeljih. Vaša predavanja, meditacije, molitve, zakramenti sv. maše in spovedi so bili trenutki božjih dotikov.

Ob podelitvi spoznanj in življenjskih izkušenj vseh srčnih udeležencev sem doživljala lepoto bivanja tu in sedaj, v razsežnosti minljivosti in večnosti, ko delaš dobro, ko ljubiš iz objema božje Ljubezni, Dobrote in Resnice. Sedaj, ob odhodu, me spremlja notranji glas: »Ti si moja ljubljena hči.«

MARIJA

VSAK ČLOVEK JE NEPRECENLJIV

Vsak človek je original in kot tak neprecenljiv. Hvala za to. Hvala, da ste mi pokazali, da sem to tudi jaz. Da me Jezus ljubi in sprejema tudi takrat, ko sem šibka, grešna in nemočna. Da blaži oz. me lovi pri mojih padcih. Da me vedno čaka. Ja, da me ljubi, vedno brez izjeme in tako kot sem. Hvala za vašo sprejetost, delovanje. Ste neprecenljivi.

HELENA

VSEMOGOČA ROKA

Z vsebino, slišano in živeto tukaj, sem bila obdarjena že s strani oseb, ki so mi v zadnjem obdobju blizu, zato čutim Njegovo vsemogočo roko, ki me je pripeljala na te duhovne vaje, da se potrdi Božje delovanje v mojem življenju in življenju mojih bližnjih. Zato čutim veliko hvaležnost, da me je Gospod poklical v Njegovo šolo in da sem smela »v živo« čutiti Njegov objem in začutiti »konkretno« obstoj duše in duha. Zahvaljen bodi Gospod!

PETRA

OBOGATENA Z MIROM

Od teh duhovnih vaj sem odnesla predvsem mir, ki ga danes žal iščemo vsi, a velikokrat tudi na nepravih mestih (žal). Obogatena s tem mirom bom z lahkoto premagovala težo vsakdanjih težav in borb doma, v službi in v osebnem življenju. Komaj čakam na naslednje duhovne vaje, da še bolj obogatim svoje življenje! Hvala!

TINA

Kategorije
EvangelizacijahagioterapijaRevija HAGIO

Podobno